Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Ana içeriğe git
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Kapat
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Ara
Giriş yap
Ara
Giriş yap
ANKUZEF sayfasına giriş yap
Duyurular
Ana sayfa
Dersler
Önlisans
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Turizm ve Otel İşletmeciliği II. Yarıyıl
(UTOİ1102) Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi [TOİ]
0 students
Last updated
17 Mart 2025
Enrol now
Overview
Course content
Instructors
About the course
Daha fazla göster...
Course content
Bölümler:
15
•
Etkinlikler:
3
•
Kaynaklar:
31
Tümünü genişlet
Ara
1
Genel
Duyurular
Duyurular
Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu (Öğrenci)
Sanal Sınıf
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Ders Kitabı
2
Ders 1: Yiyecek İçecek İşletmelerinin Tarihi ve Sınıflandırılması 1- 19.02.2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Tarihi ve Sınıflandırılması
2025 1. hafta
3
Ders 2: Yiyecek İçecek İşletmelerinin Tarihi ve Sınıflandırılması 2- 26.02.2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Tarihi ve Sınıflandırılması
2025 2. hafta
4
Ders 3: Yiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı 1-05.03.2022
Yiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı
2025 3. hafta
5
Ders 4: Yiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı 2-12.03.2022
Yiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı
2025 4. hafta
6
Ders 5: Yiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı 3-19.03.2022
Yiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı
2025 5. hafta
7
Ders 6: Beslenme ve Menü-1 26.03.2022
Beslenme ve Menü
2025 6. hafta
8
Ders 7: Beslenme ve Menü-2 02.04.2022
Beslenme ve Menü
2025 7. hafta
9
Ders 8: Beslenme ve Menü-3 09.04.2022
Beslenme ve Menü
2025 8. hafta
10
Ders 9: Servis Basamakları ve Türleri-1 16.04.2022
Servis Basamakları ve Türleri-1.1
Servis Basamakları ve Türleri-1.2
2025 9. hafta
11
Ders 10: Servis Basamakları ve Türleri-2 30.04.2022
Servis Basamakları ve Türleri-2
2025 10. hafta
12
Ders 11: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç Ve Gereçler-Kuver-1 07.05.2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç Ve Gereçler-1
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç Ve Gereçler-2
2025 11. hafta
13
Ders 12: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç Ve Gereçler-Kuver-2 14.05.2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç Ve Gereçler-3
2025 12. hafta
14
Ders 13: Sanitasyon ve Gıda Güvenliği 21.05.2022
Sanitasyon ve Gıda Güvenliği
2025 13. hafta
15
Ders 14
2025 14. hafta
Instructors
Daha fazla göster...
Kurs kayıt seçenekleri
(UTOİ1102) Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi [TOİ]
Course start date:
17 Mart 2025
Kayıtlı öğrenciler:
Bu kursa henüz öğrenci kaydolmadı
Misafirler bu kursa erişemez, lütfen oturum açmayı deneyin.
Devam
Enrol now
This course includes
Forumlar
Harici araçlar
Kaynaklar
Share this course
Scroll to top
×
Kapat